MER TRIVIA

-Flere av deltakerne i crewet ble slått ut av alvorlig sykdom under innspillingen, bl.a. hjerteproblemer, brokk, ryggprolaps, abort og kreft.

-Carl Arild Heffermehl, som spiller seriemorderen som guttunge, fikk mareritt etter å ha sett traileren til THE THRILL OF A KILL.

-THE THRILL OF A KILL er, såvidt vi vet - den eneste amatørfilmen laget for under kr 30 000,- , som har fått nasjonal distribusjon. Andre lavbudsjettsfilmer er gitt ut tidligere, som f.eks. "HORA", "BREAD & CIRCUS", "KILL BULJO" osv., men alle disse har hatt budsjett som har vært 10-20 ganger høyere enn THE THRILL OF A KILL. Men dette viser ihvertfall at til og med filmer laget for "knapper og glansbilder", kan få DVD-release i Norge, og DET er godt nytt for alle amatørfilmskapere!

-Makeupartist Lillian Ulverud fikk frastjålet en kostbar mobil, samt et dyrt penselsett under filminga. Det er den dag i dag uklart hvordan dette forsvant. Til tross for intens leting i flere dager, kom aldri sakene til rette igjen.

-Pga. utagerende festing blant enkelte skuespillere, så måtte en hel helg med filming avlyses og utsettes i tre uker. Dette etter at to av skuespillerne kom 4 timer for sent på settet, og den ene av dem hadde i tillegg fått et blått øye, og var psykisk knekt og ikke i stand til å filme. Den andre skuespilleren var fortsatt full når han kom på settet og måtte avskjediges fra den planlagte rollefiguren etter dette.

-Låten "Please, Mama Please" (av Darren Spears) var opprinnelig tenkt brukt i filmen, men måtte fjernes, fordi vi fikk ikke tak i rettighetshaverne, og dermed  ble "Please, Mama Please" erstattet med "Bad Hairday" (av Arild Rønes) istedet for.

FORRIGE SIDE