MER TRIVIA

-Det var skrevet inn en avslutning med motorsagscene. Rekvisittansvarlig som skulle ordne motorsaga, dukket opp på settet UTEN motorsag. Dermed var det og sette himmel og hav i bevegelse for å få ta tak i ei sag. Midt på dagen fikk vi tak i ei sag, og en kar ble sendt ut for å kjøre nærmere 6 mil for å hente saga. Den ble testet på stedet og fungerte. Når saga ankom location og vi skulle filme, så startet saga til første tagning, men til andre tagning var det slutt. Saga var helt død.

-Vi skulle få låne en gammel bil til filmen, men når sjåføren var 3 km unna location, så var det kjørt tømmermaskiner i veien og de hadde gjort veien såpass dårlig, at da snudde han bare bilen og kjørte tilbake til Trysil igjen, mens vi stod igjen på settet uten bil.

-Våre kvinnelige skuespillere, Camilla Vestbø Losvik og Kirsten Jakobsen levde i all hovedsak på Nutrilett sjokolade under innspillingen.

-Skuespiller Arve Herman Tangen ble drevet til vanvidd kvelden før siste innspillingsdag. Da skulle vi spandere pizza på cast og crew, men bestillingen tar FRYKTELIG LANG TID, da våre kvinnelige skuespillere skal ha spesialinnhold på pizzaene. Det ender med at Tangen i desperasjon drar hjem og spiser egg og bacon.

-En av de ovennevnte pizzaene stod igjen på stuebordet hos regissør Lars-Erik Lie, når vi dro ut på siste dag med filming. I stua var også rottweileren til Toril Skansen. Når vi kom tilbake til huset på kvelden, så hadde bikkja spist opp pizza for 300,- kroner. Bikkja var tørst, grunnet store mengder tacokrydder og jalapeno.

-Regissør Lars-Erik Lie er nær ved å gå fra sans og samling et flertall ganger pga. tull og fjas, som manglende rekvisitter, fulle skuespillere, folk som forsover seg, ikke dukker opp på settet osv. 

FORRIGE SIDE/NESTE SIDE