TRIVIA

-Skaperen av THE THRILL OF A KILL, regissør Lars-Erik Lie, ble den 16.05.2012 utestengt fra å poste noe som helst på Facebook på tre dager, grunnet at han visstnok hadde publisert et bilde som bryter med opphavsrettigheter. Bildet det er snakk om er DVD-coveret på hans egen film, satt sammen av bilder han har fotografert selv. Coveret er laget i fellesskap av M.Olsen hos AWE og regissør Lie, der regissør Lie har stilt egne bilder til disposisjon for coveret. FB mener altså at vi ikke har lov til å vise frem DVD-coveret på vår egen film. Gratulerer til Facebook for tidenes idiotavgjørelse!

-Avslutningen av filmen er skrevet om flere ganger, vi tror det dreier seg om 4-5 ganger. Avslutningen er i tilegg filmet to ganger, men første gangen så sviktet teknikken oss, da en DV-tape plutselig fant ut at den bare skulle vise ett blått bilde, istedet for det vi hadde filmet. Det andre kameraet som også filmet den dagen, var uforvarende blitt innstil med altfor mye gain, og derfor var opptakene verdiløse.

-Filmens kostnader beregner seg foreløpig til ca. kr 30 000,- per dags dato, hvorav rundt kr 6000,- er gått til sminke og rundt kr 4000,- er gått til filmblod, effekter m.m. Resten er gått med til rekvisitter, kostymer, og løpende kostander på location, bensin, mat, reiseutgifter osv.

-Regissør Lars-Erik Lie kjørte personlig ut en Corvette 1964 modell moped, ut på location, tilsammen nærmere 5 mil tur/retur på ekstremt dårlig grusvei.

-Traileren er nektet vist på Filmweb.no pga., sitat: "selve innholdet i traileren deres er ekstremt voldelig. Trailerne til skrekkfilmene vi har på våre sider inneholder ikke like mye blod og knivbruk etc, selv om kanskje selve filmen gjør det."

MER TRIVIA